Nagykereskedelem
Facebook

Tavacska.com

Fizetési megoldás
Hírlevél
Szavazás
TOP termékek
Termékajánló
Látogató számláló
0
1
1
8
8
5
7

Vízinövények sekély vízbe

Főkategória >Tavi növények >Vízinövények sekély vízbe

A kiszállítás átmenetileg szünetel. Személyesen Tiszakürtön továbbra is megvásárolhatóak a növények, előzetes egyeztetést követően, szinte bármikor! (Még vasárnap is.)

A felületen rendelést nem lehet személyes átvételre sem leadni, jelenleg nincs folyamatosan frissítve, hogy mi éppen aktuálisan megvásárolható, telefonon/emailben viszont tudunk segíteni a fenti elérhetőségeken! 

Köszönjük megértésüket!

Vízinövények sekély vízbe

 

Az itt található növények közül mind megél mocsaras körülmények között is, tehát nem feltétlenül kell őket sekély vízben tartani. Több közülük mély vízbe is alkalmas, ezért a "Vízinövények mély vízbe" kategióriában is szerepelnek.

 

A növények adatlapján látható ajánlott vízmélységek csak irányadóak, ezektől eltérhetünk!

Az itt látható növények közül probléma nélkül mindet a feltüntetettnél sekélyebb vízben vagy vízborítás nélkül is tarhatunk, de ha eltérünk az ajánlott vízmélységtől, és növeljük azt, tartsunk mértéket, mert a vízmélység növelésével csökken a növényhez lejutó fény mennyisége és így annak fejlődési üteme is. Túlzottan mély víz a növény pusztulását is okozhatja.

Az idősebb, nagy méretűre fejlődött növények mélyebb vízben is megélnek, mint a fiatalabbak.

Általánosan elmondható, hogy olyan helyen, ahol a növényt sok napfény éri, ott a megadott vízmélységi értékektől jobban eltérhetünk anélkül, hogy a növény elpusztulna.

 

Vízmélység= a növényt borító vízréteg vastagsága (cserép tetejétől mérve)Sorrend:

Webáruház készítés